Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tarieven

Wat kan DEVP
voor u betekenen?

Voor de beschikbaarheid van een externe vertrouwenspersoon bieden wij een basispakket aan wat een goed uitgangspunt is voor een veilige werkplek voor werknemers.

Om het juiste kader te creëren hoe je als organisatie met elkaar om wil gaan en hoe je als werkgever aankijkt tegen ongewenst gedrag, biedt DEVP, naast het basispakket, een aantal tools aan waarmee je van start kan gaan. Deze tools omvatten een gedragscode, een klachtenreglement en een presentatie over omgangsvormen op het werk. Deze tools maken onderdeel uit van eenmalige opstartkosten. 

Door het neerzetten van een kader met behulp van onze tools toon je als werkgever goed werkgeverschap wat aansluit bij de Arbowet.

Met het basispakket heeft u toegang tot onze diensten: naast die van een externe vertrouwenspersoon ook die van professionals (bedrijfsarts, psycholoog en arbeidsrechtjurist). In geval van ongewenst gedrag is de externe vertrouwenspersoon het eerste aanspreekpunt voor uw werknemers. Mocht de melding uiteindelijk een onderzoek verlangen en/of eindigen in een geschil of een klacht, dan staan wij klaar met onze expertise. Door het afnemen van een basispakket kunnen wij u onderstaande uurtarieven aanbieden.

Uurtarieven
  • Vertrouwenspersoon v.a. € 115,-
  • Psycholoog € 175,-
  • Arbeidsrecht advocaat € 175,- tot € 245,-
  • Bedrijfsarts € 175,- tot € 255,-
  • Alle tarieven zijn exclusief BTW
Meer weten wat DEVP voor u kan betekenen? Neem via het formulier contact op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte.