Tarieven

Wat kan DEVP
voor u betekenen?

Voor het inhuren en de beschikbaarheid van een externe vertrouwenspersoon betaalt u een vast laag abonnementstarief per werknemer per jaar.

Om het juiste kader te creëren hoe je als organisatie met elkaar om wil gaan en hoe je als werkgever aankijkt tegen ongewenst gedrag, biedt DEVP een aantal tools aan waarmee je van start kan gaan. Deze tools omvatten een gedragscode, een klachtenreglement, de MOG-enquête en een jaarverslag. Deze tools maken onderdeel uit van eenmalige opstartkosten. 

Door het neerzetten van een kader met behulp van onze tools toon je als werkgever goed werkgeverschap wat aansluit bij de Arbowet.

Met het abonnement heeft u toegang tot onze diensten: naast die van een externe vertrouwenspersoon ook die van professionals (bedrijfsarts, psycholoog en arbeidsrechtjurist). In geval van ongewenst gedrag is de externe vertrouwenspersoon het eerste aanspreekpunt voor uw werknemers. Mocht de melding uiteindelijk een onderzoek verlangen en/of eindigen in een geschil of een klacht, dan staan wij klaar met onze expertise. Door het afnemen van een abonnement kunnen wij u onderstaande uurtarieven aanbieden.

Uurtarieven

  • Vertrouwenspersoon v.a. € 105,-
  • Psycholoog € 175,-
  • Arbeidsrecht advocaat € 175,- tot € 245,-
  • Bedrijfsarts € 175,- tot € 255,-
Meer weten wat DEVP voor u kan betekenen? Neem via het formulier contact op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte.