Zoek
Sluit dit zoekvak.

Training

Wat kan DEVP
voor u betekenen?

Trainingen

Meer kennis en bewustzijn van sociale veiligheid

Bij de start van de samenwerking verzorgt DEVP op verzoek een introductie van de externe vertrouwenspersoon voor de medewerkers in combinatie met een training voor alle leidinggevenden zoals de directie, het management en de HR-afdeling. Die training is waardevol; een sociaal veilige werkomgeving moet door de bedrijfsleiding worden gecreëerd, het bekend zijn met protocollen en gedragsregels is daarvoor van belang. Op aanvraag voorziet DEVP in op maat gemaakte gedragsregels. In de training kunnen de gedragsregels meegenomen worden om te zorgen voor de juiste inbedding in de organisatie.

Daarnaast vraagt een sociaal gezonde werkomgeving om leidinggevenden die hun rol pakken; zij zijn tenslotte de vaandeldragers van de bedrijfscultuur. Onze training heeft een heldere methode om kennis en inzicht mee te geven aan leidinggevenden.

DEVP heeft de professionals en de ervaring in huis om een dergelijk training aan te bieden. Ons speerpunt is ‘Sociale veiligheid op de werkvloer’ waar wij een programma omheen gebouwd hebben. Mocht uw bedrijf behoefte hebben aan een nieuwe blik op de toekomst dan komen wij graag bij u langs om te vertellen wat we kunnen betekenen.

Wilt u uw interne vertrouwenspersoon laten trainen om ervoor te zorgen dat zijn/haar bijdrage aan een veilige werkomgeving op een hoger niveau komt?

De professionals van DEVP geven regelmatig trainingen. Deze verzorgen wij op maat, afhankelijk van de behoefte van de klant.