Search
Close this search box.

Training

Wat kan DEVP
voor u betekenen?

Trainingen

Meer kennis, betere resultaten

Bij de start van de samenwerking verzorgt DEVP op verzoek een introductie van de externe vertrouwenspersoon in combinatie met een training en een workshop voor de directie, het management en de HR-afdeling. Die training is waardevol; een sociaal veilige werkomgeving moet door de bedrijfsleiding worden gecreëerd, het bekend zijn met protocollen en gedragsregels is daarvoor essentieel. Op aanvraag voorziet DEVP in op maat gemaakte gedragsregels.  In de training kunnen de gedragsregels meegenomen worden om te zorgen voor de juiste inbedding in de organisatie.

Een training kan ook breder ingezet worden in het geval een organisatie vraagt om een cultuurverandering. DEVP heeft de kennis en de professionals in huis om een dergelijk traject te begeleiden. Een cultuurverandering is een doorlopend proces en vraagt om maatwerk. Ons speerpunt is ‘Sociale veiligheid op de werkvloer’ waar wij een programma omheen gebouwd hebben. Mocht uw bedrijf behoefte hebben aan een nieuwe blik op de toekomst dan komen wij graag bij u langs om te vertellen wat we kunnen betekenen.

Wilt u uw HR-professional of interne vertrouwenspersoon laten trainen om ervoor te zorgen dat zijn/haar bijdrage aan een veilige werkomgeving op een hoger niveau komt? 

De professionals van DEVP geven regelmatig trainingen. Deze verzorgen wij op maat, afhankelijk van de behoefte van de klant. Dat kan een juridische training zijn, dat kan een vertrouwenspersoon of HR-training zijn, een training van een Bedrijfsarts, psycholoog of een combinatie.